top of page
Verliefd op de leraar
Combifoto boek en theater cast combi 2 c

Spel: Anna Robijns, Gert Boullart, Maggy Hombecq, Grietje Moerman, Koen Verhaeghe, Els Devogelaere, Eva Dewaegeneere, Nelis Vilijn en Luna De Jonghe

Techniek: Bo Goeminne

Podiumcoach, script, muziek: Gert Boullart

 

Amber is 17. Ze droomt van een theatercarrière. De nieuwe leraar Nederlands Rob speelt met de leerlingen het stuk Reinaert de vos. Onder de indruk van Ambers prestatie, regelt Rob een 'dramatische' auditie in het conservatorium te Gent. Leraar en leerlinge worden verliefd en komen terecht in een draaikolk van passie en schuld. Als Amber tegen een rigide turnlerares opkomt voor een gepest meisje, staat de school op stelten. Een verhaal over kuddegeest versus authenticiteit.

 

Verliefd op de leraar is een multimediaal highschoolproject ter gelegenheid van 40 jaar Theater Top, Het is gebaseerd op Gert Boullarts 11de boek, verschenen bij uitgeverij Bibliodroom, te koop in Atelier Top en de Standaard Boekhandels. Een tienkoppig getalenteerd team met een naturelle Anna Robijns in de rol van Amber, brengt dit modern Romeo en Juliet-verhaal tot leven in korte emotionele scènes. De romantische kleinkunstsongs stelen uw aandacht op Spotify. 

Adriaen Brouwer - Terug naar Oudenaarde
Adriaen Brouwer
Video afspelen