top of page

Wie is da? 

 

Iemand die goed gek is. Tja, heb mezelf niet gemaakt, zou nog slechter zijn. Al veertig jaar 'pleegt' dit kereltje scripts, boeken en songs tezelfdertijd. Daarnaast tracht ik je lachspieren te scheuren in een buitenaards leven als maffe buikspreker.

Mijn regie-ambities en liefde voor decorontwerp slaan vaak op hol in dat intimistisch theatertje Atelier Top te Oudenaarde. Duh, slaan je hersens nog niet tilt? De mijne constant (zie biografie)!

 

Maar goed, tranen van een clown; in het diepste van mijn eerste communiezieltje schuilt een melancholische wereldverbeteraar, boehoehoe. Zoek je voor je gezelschap dus een script met wat zacht ondergesneeuwde diepgang, 10 pk vaart en een streepje humor? Try me.

 

Ben je fan van kleinkunst, een catchy kidssong of een balkonballade om dat onbereikbare hart te winnen? Ontdek het hier. Of ga je toch voor mijn 11de boekentelg: Verliefd op de leraar? Dat laatste werd weer een theaterstuk want... zo is de cirkel rond.

 

Voila sè, grasduin dus niet verder door deze waanzin want één ding staat vast: ik maak je ook knetter met mijn hersenspinsels. Ga je toch verder? Oké, op eigen risico...

 

bottom of page