top of page
bartpeetersCUT_edited-1.png

Mister Boullart

Dè ideale act voor uw vereniging, trouwfeest,

communiefeest, schoolfeest,...

logo mister boullart cut out 2021 schadu

Eindelijk bekend: dé oorzaak van gescheurde lachspieren bij je vereniging, school, verjaardag, jubileum, wijk, bedrijf, communie, lentefeest, huwelijk...

 

Al honderdduizend jaar of ietsje minder, teisteren Gert en Bart Boullart met hun ludieke terreur het arme publiek. De geheime formule? Niet doorvertellen: onze maffe buikspreekpoppen spelen constant in op de zaal en dollen op een fijne manier met info over populaire figuren die tegen een grapje kunnen. 

 

We ontketenden onze duivelse lachsalvo's doorheen heel Vlaanderen en Nederland, in zaaltjes van een halve vierkante meter maar ook in de Eurohal van Maastricht voor 2000 willoze stakkers. Kids, volwassenen, senioren: geen ontsnappen aan. Oeps, niet overtuigd? Test dan stante pede dit onvoorstelbare gepoch met onderstaande videoclips. Waarschuwing: humor is verslavend, let op voor lachkickverschijnselen.

 

Quote kidsnamiddag 2015: 'Je moet het zien om te geloven’.

 

Gezinsbond Velzeke bracht Gert Boullarts 'Lachebekjes' op hun jaarlijkse familienamiddag. Het werd een namiddagje gieren en brullen voor de talrijk opgekomen kinderen die na afloop ook nog een drankje kregen aangeboden. Met niets dan blije gezichtjes was dit voor hen een fantastisch herfstnamiddagje.

bottom of page