top of page

Kinderproducties

Theater Top logo
WhatsApp Image 2022-12-28 at 11.33.23.jpeg
Peter Super Pan

Atelier Top hervertelt de Peter Pan-story in een groots decor met acteurs, poppen en schimmen. De cast bestaat uit kids én volwassenen.

In Elfonia waar jongens ten stelligste zijn verboden, wordt Tinkelbel geboren. Ze ontmoet Peter Pan die ontsnapt is uit een streng weeshuis. Tink leert het jongetje vliegen maar wordt betrapt door de elfenkoningin die beide rebellen in de ban slaat. Op zoek naar zijn schaduw maakt Peter kennis met Wendy. In Nimmerland wachten hen de verloren jongens, krokodillen en uiteraard... kapitein Haak.

Peter Super Man... euh Pan is pure onversneden magie voor de hele familie.

Hoe we Pan laten vliegen? Kom en zie.

Lachebekjes
Buikspreker Mister Boullarts kindershow
Video afspelen

Honderd procent gegarandeerd lachen geblazen van begin tot eind! Buikspreker Mister Boullart brengt in deze show het allerbeste van dertig jaar kinderanimatie, magie en poppentheater: het ondeugende Mannetje Maan, de brutale vogel Zano, het bange eendje Troetel enz. Deze onovertroffen buikspreekacts met professionele Axtell-poppen uit Amerika zijn dan ook puur interactief naar kids èn ouders. Als klap op de vuurpijl: het keigrappige knijpnummer met mensen als levende poppen.

Meerminnetje
Video afspelen